وي با اشاره به اينکه در سال گذشته امکان بازديد از کارگاههاي صنايعدستي 30 استان کشور فراهم شد، اظهار داشت: به طور موردي از هر استان کارگاههايي را انتخاب و بحث بازديد از آنها را دنبال کرديم.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: بازديد از کارگاهها در يک سال گذشته به دو شکل حضور کارشناسان معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و ناظران استاني صورت گرفته است.
رحمتي با بيان اينکه در اين بازديدها در گام اول ميزان توليدي که به واسطه صدور پروانه کارگاهي صورت گرفته مورد توجه قرار گرفت، گفت: در گام بعدي مطابقت پروانه توليد با فعاليت کارگاهها و فعال بودن کارگاههاي داراي پروانه توليد مورد نظر بوده است.
وي تصريح کرد: بررسي پروانههاي توليد کارگاهي و مطابقت آنها با کاربري که برايشان تعريف شده است نيز در اين بازديدها مورد توجه قرار گرفته است.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت با تأکيد بر اينکه آنچه نتايج حاصل از اين بازديدها بود در قالب گزارشهايي در اختيار استان و ستاد مرکزي ارائه شده است، افزود: در اين بازديدها اگر مواردي مشاهده شده، تذکر لازم داده شده است.
يحيي رحمتي در ادامه اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال گذشته 149 مورد بازديد از کارگاههاي صنايعدستي صورت گرفت و بيش از 300 مورد ديگر در نيمه دوم سال گذشته انجام شده است.
وي با تأکيد بر اينکه در سال جاري نظارت بر کارگاههاي صنايعدستي سراسر کشور بسيار نظام مند دنبال ميشود، افزود: ناظران نظارتي بر کارگاهها از اوايل سال جاري انتخاب شدهاند و بر اساس آن هر دو هفته يک بار گزارش از استانها در خصوص فعاليت کارگاهها به معاونت صنايعدستي کشور ارائه ميشود.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت افزود: بازديد از کارگاههاي صنايعدستي در سال گذشته علاوه بر بازديدهايي بوده است که به دنبال صدور کارت شناسايي، پروانه توليد در استانها صورت ميگيرد./111
انتهای پیام/